Huidverbetering - Puur Gemert

Ga naar de inhoud

Huidverbetering

Huidverbetering

Schoonheidssalon PUUR biedt diverse behandelingen om de conditie van de huid te verbeteren. Hiermee kunnen specifieke huidproblemen actief worden aangepakt, of kan er gericht gewerkt worden aan bepaalde aandachtsgebieden.

U heeft de keuze uit volgende gezichtsbehandelingen;

* Teatime behandeling
Anti-stress behandeling met als belangrijke werkstof het extract van groene thee. Groene thee beschermt tegen huidirritaties en vroegtijdige huidveroudering.

* Baobab
Een anti-aging behandeling die gebaseerd is op PUUR natuurlijke ingrediƫnten van de Afrikaanse Baobab boom (ook wel "apebrood-boom" genoemd).
Het extract van de Baobab vrucht in combinatie met hyaluronzuur, Q10, vitamine A en E zorgt ervoor dat de huid er jonger uit gaat zien.

* Forty+
Een behandeling om de eerste tekenen van huidveroudering, verzoorzaakt door hormonen, tegen te gaan.
Forty+ verbetert de huid zichtbaar en direct. De werking van deze innovatieve werkstof valt rimpels aan daar waar ze ontstaan!

* Ultimate stem cell treatment
Door deze behandeling blijft de huid jeugdig en vitaal, en ziet er egaal, sterk en stevig uit.
De plantaardige stamcellen uit de alpenroos versterken de vitaliteit van de huidgeigen stamcellen, zodat deze vele malen langer actief blijven.

* Couperose treatment
Deze behandeling kalmeert de huid en verbetert de bloedcirculatie, waardoor de roodheid van de huid vermindert.
Speciaal gericht op de gevoelige couperose en rosacea huid die speciale zorg nodig heeft!

* Hyaluron skin care
Hyaluronzuur stimuleert de huideigen productie van collageen en elastine. De huid maakt zichzelf weer 'jonger' en krijgt haar zachtheid weer terug.
Hyaluronzuur is een natuurlijke component van de huid, die zorgt voor het vasthouden van water. De werking van deze behandeling is ondersteunen, verzachten en verstevigen.

* Rejuvenating eye care
Een unieke anti-aging oogbehandeling met een vochtregulerende en verzachtende werking,  met als resultaat dat de fijne lijntjes vervagen en de elasticiteit wordt ondersteund.
Deze speciale oogverzorging is in te passen in elke behandeling.

Contact
Schoonheidssalon PUUR
Standerdmolen 9
5421 AE Gemert
T 0492-392497
E kimvanoorschot@live.nl

Cadeaubonnen
Verwen eens iemand met een cadeaubon van schoonheidssalon PUUR! Zelf in te vullen met een behandeling of bedrag naar keuze.

Terug naar de inhoud